Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen


nieuwsbrief

 

Update! De mooie locatie waar Heerlyckheid Theresia Peridot veel van haar activiteiten heeft mogen organiseren wordt helaas verkocht. Maar geen nood, want in ons mooie Heuvelland zijn er zeker zeer goede alternatieven. Mocht u interesse hebben, neem dan s.v.p. contact op!

Ik wens u een prachtig 2014 en een mooie zomer toe!

 


11 juni 2012.
De zomer staat voor de deur en eindelijk hebben wij, na een lange zoektocht, weer een prachtige workshop voor u. Zoveel moois dat onze derde en nieuwste Belevenis van Verbeelding inhoudt: een dag vol met Yoga, Meditatie en Klankschalen. Tijd voor uzelf, een nieuwe indrukwekkende ervaring, in een prachtige omgeving. Halverwege het jaar is het een mooie tijd om de balans op te maken en op een goede manier die tweede helft in te gaan.

Gun het uzelf! 


07 februari 2012.
Onverwachte koude.. Net nu we dachten dat de lente ging beginnen en de krokussen staan te bloeien, kwam Koning Winter toch nog voorbij. Laat ons uw hart verwarmen!

16 december 2011.
Heerlyckheid Theresia Peridot wenst u: een speciale Kerstgroet 2011
The Love of Magdy El-Leisy

17 oktober 2011.

(Voor een keer in het Engels. Wilt u deze informatie liever in het Nederlands ontvangen, stuur dan een e-mail naar : info@theresia-peridot.nl.)
Brand new and exhiting: The love of Magdy El-Leisy! This will be a dance event for experienced (Oriental) dancers: Raks Sharqi à la Magdy.. learn all about it!

Read, apply and dance with us, for (like Pina said):
Dance, dance, dance.., otherwise we are lost!

 

09 augustus 2011.
Houdt u ook zo van meditatieve muziek? Dan heeft u vast al eens kennis gemaakt met de Native American Flute (ook wel de "Love Flute' genoemd, vanwege het zachte en warme geluid!). De Native Flute is onlosmakelijk onderdeel van de New Age en World Music en wordt vaak voor het bereiken van diepe ontspanning toegepast. De fluit is dan ook hoofdpersoon in onze tweede Belevenis van Verbeelding!


 

10 mei 2011.
Vooraankondiging van de eerste in een reeks: Belevenissen van Verbeelding! Over zes weken zal een nieuw avontuur op u wachten. Onze eigen nacht op de Kale Berg... Een schermeravond-wanderling, verhalen rond het vuur én verzorging van de inwendige mens. Terug naar de basis en de natuur. Het feest van Litha vieren wij in stijl! Graag tot dan!

 

 
03 mei 2011.
Een nieuw pad en tevens het bevestigen van een richting! Lees hier over de toekomst visie van Heerlyckheid Theresia Peridot en de rol die u daarbij kunt spelen..

PS: Wilt u deze nieuwsbrief via e-mail ontvangen, meldt u dan aan via bovenstaande link. Heeft u zich reeds aangemeld, maar toch niets in uw inbox aangetroffen? Dan is wellicht het e-mailadres dat wij van u hebben ondertussen verouderd, of staat uw spam-filter de nieuwsbrief niet toe.. Geef uw nieuwe e-mailadres door, indien u geen nieuwsbrief wilt missen..! Bij voorbaat dank.17 februari 2011.
Wat zijn we nog aan het nagenieten van de heerlijke klassiek Indiase dans workshop!! De warmte van India kwam mee, met Shahrazad. De door haar meegebrachte Samosa's, zoete Barfi's en gemberthee waren zalig, de muziek wil maar niet uit de oren en, oh, wat is dansen toch fijn! Heeft u het gemist? Klik dan op onderstaande link, maar bereid u voor op jalousie!

Terugblik Indiase dans

 22 december 2010.
Heerlyckheid Theresia Peridot wenst u: een speciale Kerstgroet 2010

 


 

17 december 2010.
Jingle Bells! (Maar dan anders..)
Het gerinkel van kerstbelletjes, doet denken aan het vrolijke , lichthartige gerinkel van de tientalle armbandjes aan de armen van Indiase vrouwen. Onze nieuwste workshop, is de workshop Klassiek Indiase dans, gedoceerd door niemand minder dan Shahrazad! Geef u op en start het nieuwe jaar met een prachtige nieuwe ervaring..!


 

30 november 2010.
De prachtige, romantische Perzische Dans workshop ligt alweer achter ons, wat vliegt de tijd! En gezien de vele enthousiaste reacties, kunnen we eigenlijk nauwelijks anders, dan een vervolg op deze workshop plannen..! Daarover binnenkort meer. Voor dit moment alvast een terugblik:

Impresssie workshop Perzische dans

 08 november 2010.
Met een heerlijke Shiatsu-introductie achter de rug, blikken wij vooruit..naar weer iets heel anders! Op zondag 28 november staat er een workshop Perzische Dans op de agenda.. Perzische dans?
In deze workshop weet u binnen een mum van tijd, wat het is, hoe het er uitziet en waar het vandaan komt!


 

 

06 oktober 2010.
Vanwege het uiteenlopende aanbod, komt u bij herhaling met nieuwe zaken in aanraking. U wilt toch ook uw horizon verbreden, zonder koudwatervrees? Een nieuwe (levens)ervaring wacht op u! 

 

28 augustus 2010.
De zomer lijkt over haar hoogtepunt heen, maar Heerlyckheid Theresia Peridot begint nu pas goed warm te lopen! Binnenkort treft u de vruchten daarvan aan, rijp voor de pluk. Nieuwe, inspirerende en bijzondere workshops, laat het u smaken!


 

Open Atelier slideshow

20 juli 2010.
De Open Atelier-dag is alweer geschiedenis, tenminste, voor het jaar 2010. Volgend jaar weer een nieuwe expositie, met een nieuw thema.. Voor iedereen die de afgelopen expositie (nog eens) wil bekijken: bovenstaande link brengt u terug in de tijd..!


 

Visie Heerlyckheid Theresia Peridot

06 juli 2010.
Hoog zomer. Heerlyckheid Theresia Peridot grijpt deze periode aan, om u een inkijk in achtergronden, visie, doelstelling en ontstaansgeschiedenis te bieden. Enjoy! 

07 juni 2010.
Heerlyckheid Theresia Peridot gaat met zomerreces..
Na de zomer zullen er weer nieuwe, inspirerende agenda-activiteiten verschijnen. Wilt u een seintje? Abonneer u dan op onze nieuwsbrieven (zie bovenaan deze kolom).
Wij wensen u een prachtige, inspirerende zomer toe en zien u graag daarna weer tegenmoet!

 24 mei 2010.
Pinksteractie
De inschrijftermijn voor de professionele en informatieve Yoga, Do-in & Shiatsu workshop (op 6 juni) is verlengd tot zondag 30 mei aanstaande. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus neem die kans!

 10 mei 2010.
Even een rustpunt..

We merken dat het voor velen op dit moment een drukke tijd is, een tijd van overgang, een tijd van onrust. Feestdagen, vakanties, plotselinge griepvirussen, verjaardagen en de omschakeling naar de zomer, die nog even 'on hold' lijkt te staan.
We staan daarom heel even stil..
..voor een moment rust & ontspanning:

Ohmmm..

 21 april 2010.

Inside-Out Oriental & de Salomé Special:
..een spectaculaire actie, in samenwerking met Oriëntaalse dansschool Salomé..!
Voor deelnemers aan de workshop Inside-Out Oriental (op 23 mei aanstaande) is er korting op een hele dag entertainment in Maastricht (diverse optredens, een Oosterse souk én Oriëntaalse hapjes) op 4 juli aanstaande, voor een superprijs..

 


 

 


02 april 2010.
Nieuwe workshops in de Agenda, nieuwe links op de Inspiratie-pagina: de lente geeft energie! Er is vast iets voor u bij..

 Butoh slide-show

31 maart 2010.
De Butoh-avond was prachtig..mede dankzij u! Op bovenstaande link treft u een foto-compilatie aan, als herinnering voor alle aanwezigen en als impressie voor hen die verhinderd waren..!
01 februari 2010.
Nieuw: een zeer speciale Butoh Performance, Lezing & Expositie-avond en onze Mandala Dans & Teken workshop.. voor meer informatie, zie de Agenda.
Nb: Ook voor deze activiteiten geldt, dat het aantal plaatsen gelimiteerd is!

-Mocht u deze informatie graag direct in uw mailbox ontvangen, meldt u dan aan, via bovenstaande link!-

 25 januari 2010.
Nieuw op de website: een nieuwe invulling aan personeelsfeesten, afdelingsborrels of bedrijfspresentaties? Laat u inspireren door de mogelijkheden van onze workshops, zie Workshops/ Nosce te Ipsum.

 16 januari 2010.
Nieuw in de Agenda: de Introductie-workshop Sjamanisme! (Zie ook onze Inspiratie-pagina voor een interessante link omtrent dit onderwerp.)
Inschrijving is open tot 20 februari en het aantal plaatsen is gelimiteerd!

 12 januari 2010.
U kunt kennis nemen van nieuwe inspiratiebronnen op onze Inspiratiepagina én binnenkort zullen er ook nieuwe, inspirerende acitiviteiten aan de Agenda worden toegevoegd... Wilt u een seintje? Geef uw interesse dan aan, door op bovenstaande link te klikken!Op 1 januari 2010 gaat Heerlyckheid Theresia Peridot van start!
Sinds de onofficiele start, heeft de Peridot-familie zich al gestaag uitgebreid: een zeer bijzondere ervaring!

Op deze nieuwspagina zult u regelmatig een update kunnen vinden van ons aanbod. Indien u deze informatie graag direct in uw mailbox wilt ontvangen, klik dan alstublieft op de bovenstaande link.

In de Agenda treft u de reeds geplande workshops aan en kunt u onze richtlijnen bekijken, via de button Contact kunt u vragen stellen, een plek in een workshop reserveren, of u als workshop-coach aanmelden.Wij nodigen u uit om het nieuwe jaar, samen met ons, in te gaan in pure, gelouterde sferen, want februari is Mandala Spirit-maand!

We gaan van start met een één-daagse Meditatie-dag. Indien u nog onbekend bent met mediteren en een mooie, laagdrempelige introductie wenst, is dit uw workshop, maar ook voor reeds doorgewinterde beoefenaars biedt deze workshop verdieping. Een mooie gelegenheid om de accu weer op te laden!

In onze Agenda vindt u alle informatie!

 

 

HOME

NIEUWS

AGENDA

CONTACT

INSPIRATIE