Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen
Inspiratie in de vorm van nieuwe inzichten, wandelingen door nog onontgonnen gebied, het inslaan van nieuwe paden en zodoende het op eigen kracht en in eigen tempo vergaren van meer kennis over uzelf en uw drijfveren.

Onze coaches begeleiden u door stilte en meditatie, door lichamelijke inspanning en geestelijke ontspanning, òf juist door het vieren van het leven door middel van dans en muziek, naar een beter begrip van uzelf en uw plaats in de wereld.

 

Wij noemen dit:
-Een weldaad voor uw zintuigen-

 

Indien consumeren haar glorie voor u verloren heeft en u op zoek bent naar zingeving, verdieping en het terugkeren naar de kern, dan helpen wij u graag deze stap(pen) te maken.

Als de altijd veranderende wereld een flexibiliteit van geest vraagt, die u wilt oefenen: hier kunt u uw creativiteit, intuitie en visie prikkelen, dingen opnieuw leren zien, die u nu niet meer opvallen.

Ook als u toe bent aan een nieuwe uitdaging, u bent vastgelopen in bepaalde routines, of nadenkt over een nieuwe carrière, doe dan bij ons ervaringen op die niet kortstondig, maar voor lange termijn goed doen en die u daarbij een flink eind op weg helpen.

En ook als u verder dan uzelf kijkt en u een (voorzet tot een) andere invulling wilt geven aan een familiebijeenkomst, bruiloft, of andere feestelijkheid, dan bieden wij u diverse mogelijkheden en denken natuurlijk met u mee.

-Wij nodigen u van harte uit, om kennis te nemen van ons aanbod!-

 

HOME

NIEUWS

AGENDA

CONTACT

INSPIRATIE