Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen


 

Mocht u een geplande workshop/activiteit wel willen bijwonen, maar schikt de datum u niet of is de inschrijvingstermijn reeds verstreken, neem dan contact met ons op, zodat we deze (bij voldoende interesse) kunnen herhalen!
E-mail Heerlyckheid Theresia Peridot

 


Momenteel is er 1 actuele workshops/activiteit:Mandala Spirit*De Zang van de Klankschalen/ Belevenis van Verbeelding No.3
Datum: zondag 22 juli 2012
Tijdstip: 09.30 - 12.30 uur
Locatie: nog overeen te komen
Maximale groepsgrootte: ca. 10 personen, minimaal 8 personen.
Kosten per persoon: € 35,00

Omschrijving:
U zult door een zeer bevlogen coach, Nikki Thissen, op zachte wijze via Yoga en Meditatie voorbereid worden op het ondergaan van een diep (zowel geestelijk als lichamelijk) resonerende Klankschalen Meditatie. Nadien mag u zelf met de schalen werken. Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden en voor zowel beginners als gevorderden op dit gebied. Wel dient u goed ter been te zijn, vanwege het ontbreken van een lift op de locatie. Halverwege zal er kort gepauzeerd worden met (kruiden)thee, fruit en een versnapering.

De hierbij te gebruiken yoga matjes, kussens en andere attributen zijn aanwezig.


Uw coach:
Nikki Thissen kocht haar eerste, hand-geklopte Klankschaal tijdens haar reis door Nepal. Later verdiepte ze zich meer in deze vorm van meditatie onder begeleiding van een sjamaan in het verre Peru en heeft ze een prachtige verzameling Klankschalen opgebouwd, deels met minuteuze (traditionele) graveringen met betekenis. Door de unieke samenstelling (uit zeven metalen) en de met de hand geklopte vorm, krijgt elke schaal zijn eigen trilling en identiteit. De behandelwijze zal door intuitieve waarnemingen geschieden en wordt afgestemd op de klant.


Mocht u interesse hebben in deze cursus, neemt u dan s.v.p. uiterlijk zondag 08 juli aanstaande contact met ons op. U ontvangt verdere informatie dan automatisch in uw mailbox. Maar wees er snel bij: er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar!Dus: bent u geïnteresseerd in deze derde Belevenis van Verbeelding en wilt u deze prachtige en unieke levenservaring op doen, neemt u dan snel contact op via:
e-mail Heerlyckheid Theresia Peridot

Workshops uit het verleden:

-Meditatie-dag o.l.v. een stilte coach, inclusief wandeling
-Introductieworkshop Sjamanisme
-Butoh Performance, Lezing & Expositie
-Mandala Dans- & Tekenworkshop
-Introductieworkshop op 'de Methode van Dixhoorn' (AOT)
-Inside Out Oriental! (lichaamstaal en uitstraling op z'n oriëntaals)
-Yoga, Do-in, Shiatsu: a taste of the East!
-Shiatsu Expertise workshop
-workshop Perzische Dans o.l.v. Helia
-workshop Klassiek Indiase dans, o.l.v. Shahrazad
-workshop authentiek Meekrap verven/vilten
-The Love of Magdy El-Leisy/ Raks Sharqi Dance event
-Ayurveda in Sri Lanka


Belevenissen van Verbeelding:

-Nacht op de Kale Berg (het vieren van het oogstfeest/ midzomer) (1)
-The Wild West Adventure /leer de Native American Flute bespelen (2)
-De Zang van de Klankschalen (3)


Kon u er toen niet bij zijn, of heeft u interesse in een van deze workshops? Neem dan contact met ons op, wellicht dat een workshop herhaald kan worden!
e-mail Heerlyckheid Theresia PeridotNosce te Ipsum

Teambuilding en (familie-, of bedrijfs-)feesten zijn maatwerk, neem zodoende contact met ons op, indien u hierover meer informatie wenst. Wij denken graag met u mee! (Ga voor meer informatie hierover en enkele voorbeelden, naar pagina 'Workshops' en het submenu 'Nosce te Ipsum').Eigen ideëen, zelf trainer/coach, of tips?:

Zijn er momenteel geen workshops gepland waar uw interesse naar uitgaat, neem dan s.v.p. contact met ons op!
E-mail Heerlyckheid Theresia PeridotInformatie tarieven, inschrijving en annulering:

Aanmelden kan telefonisch of per e-mail. Uw inschrijving is definitief indien uw betaling bij ons binnen is en bij een maximum aantal personen, geschied de inschrijving op volgorde van betaling. Indien u wenst te annuleren, dan kan dit met volledige restitutie tot 4 weken voor aanvang van de workshop, daarna brengen wij u 50% in rekening tot een week voor aanvang en indien u annuleert vanaf 7 dagen voor aanvang, bent u het gehele bedrag schuldig, tenzij er een wachtlijst bestaat en uw plek door een ander kan worden ingenomen of uzelf kunt zorgen voor een vervanger.

Bij het vroegtijdig beeïndigen van een workshop wordt er geen restitutie verleend. De inschrijving is persoonlijk en alleen in overleg overdraagbaar.

Bij een workshop waarbij een minimumaantal deelnemers verreist is, krijgt u doorgaans twee weken voor aanvang bericht of de workshop doorgang vindt. In sommige gevallen is dit een week vooraf, maar nooit later. Uiteraard is, bij annulering van onze kant, volledige resitutie van eventueel reeds gedane betalingen aan de orde.

 


 

Reglement:

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor het verlies of diefstal van goederen, let dus altijd zelf goed op en laat waardevolle goederen liefst thuis.

Onze coaches zijn ervaren in het geven van workshops. Geef, indien van toepassing, altijd voor het begin van de workshop aan of u lichamelijke klachten heeft, zodat zij hiermee rekening kunnen houden. Twijfelt u of u een workshop kunt volgen, geef dit dan duidelijk bij inschrijving aan, dan kunnen wij u adviseren.

Bij elke workshop staat vermeld wat het minimum aantal deelnemers is. Mocht dit minimum niet gehaald worden, dan vervalt de workshop (of wordt op een andere datum gepland). U krijgt volledige restitutie van uw betaling.

Mocht onze coach niet in staat zijn de workshop te doceren en kunnen wij niet op tijd een volwaardige vervanging vinden, dan vervalt de workshop (of wordt op een ander tijdstip gepland) en ontvangt u volledige restitutie van uw betaling.

Mocht u niet tevreden zijn over de gevolgde workshop of heeft u een andere klacht, stel ons hier dan schriftelijk van op de hoogte. 

Adresgevens:

Heerlyckheid Theresia Peridot
Klapstraat 10, 6321 RA Wijlre

www.theresia-peridot.nl
e-mail: info@theresia-peridot.nl

tel.: 0031 - (0)6 - 30 38 18 27
Kvk: 14125997
Btw nr.: NL 156309051B01

 

HOME

NIEUWS

AGENDA

CONTACT

INSPIRATIE